ILAHDUTA LAHJAKORTILLA!

Anna lahjansaajan valita itse lahjansa Loihen upeista lahjavaihtoehdoista. Loihen lahjakortti on varma valinta henkilöstön muistamiseen tai liikelahjaksi. Lahjakortilla hoidat kätevästi yrityksesi joulu- ja kesälahjat sekä merkkipäivämuistamiset. Sen avulla jokainen saa valita itselleen mieluisan ja tarpeellisen lahjan. Valikoimamme koostuu pääosin brändituotteista sekä kotimaisista ja ekologisista tuotteista.

Voit tarkastella tuotevalikoimaa alla olevien linkkien avulla:

Lumi 20 €     Havu 35 €    Loimu 59 €    Meri 79 €    Kide 100 €    Laine 150 €    Pouta 200 €

 

Kide, Laine ja Pouta soveltuvat erityisen hyvin merkkipäivämuistamisiin, esimerkiksi palvelusvuosilahjaksi, eläkkeelle jäävälle tai syntymäpäiviään viettävälle. Voit ostaa näitä kortteja vaikka yhden kerrallaan. Lahjan hankinta hoituu helposti ja nopeasti ja lahjan saaja saa varmasti mieluisan tuotteen.

Hintoihin lisätään toimituskulu 9,90 € / kortti. Lahjakortin voimassaoloaika 6 kk kortin toimituksesta. Minimitilausmäärä alle 100 € arvoisissa korteissa 10 kpl, väh. 100 € arvoisissa korteissa 1 kpl. Yli 30 kpl tilauksissa kortti on mahdollista toteuttaa omalla logolla ja tervehdystekstillä ilman lisäveloitusta. Lahjakortit toimitetaan sähköisinä tai painettuina lahjakortteina. Sähköiset lahjakortit toimitetaan suoraan vastaanottajille viikon sisällä tilauksesta. Paperiset lahjakortit toimitetaan tilaajan osoitteeseen viikon sisällä, räätälöidyt kortit 2-3 viikon kuluessa. Lahjakortin saaja voi valita mieleisensä lahjan lunastussivustolta lahjakortissa olevalla koodilla. Lahja toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen.  Tuotevalikoima voi muuttua varastotilanteemme mukaan. Hinnat sis. alv 0 %.

Heräsikö kysyttävää? Katso usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä p. 010 419 6500 tai myynti@loihe.fi.